Balık Hava Taş ve Motorları 

Akvaryum balıklarının sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için farklı malzeme ve petshop ürünlerine ihtiyaç vardır. Balık hava taşı ve hava motorları bu ürünler arasında yer alır. Balık hava taşı ve akvaryum hava motoru, balıkların sağlığı için son derece önemli ürün seçenekleridir. Hava taşı, sudaki oksijen oranını ayarlayan bir materyaldir. Bu açıdan balıkların yaşamsal fonksiyonları için son derece mühimdir. Aynı şekilde hava motoru da akvaryum suyunun temizlenmesi açısından önem arz eden bir petshop ürünüdür.

Balık Hava Taş ve Motorları Modelleri ve Özellikleri

Akvaryumda kullanılan balık hava taşları, farklı modellerde üretilir. Örnek vermek gerekirse yuvarlak hava taşı, hareketli hava taşı ve plastik hava taşı üretilen balık hava taşı modelleri arasındadır. Her biri akvaryumlarda rahatlıkla kullanılabilir. Kaliteli malzemeden yapılan bu ürünler, akvaryum içindeki hava ve oksijen oranının balıklar için elverişli olmasını sağlar. Hortum biçiminde üretilen hava taşlarından el ile şekil verilebilen elastik hava taşlarına kadar farklı ürün seçeneklerini görmek mümkündür. Modellerin üzerinde mikro delikler bulunur. Bu delikler, su içindeki havanın akvaryumun farklı bölgelerine ulaşmasına yardımcı olur.

Akvaryumlar için olmazsa olmaz ürün seçeneklerinden bir diğeri de hava motorudur. Hava pompası motoru olarak da lanse edilen bu ürün, akvaryum içindeki suyun temizlenmesini sağlar. Sudaki karbondioksiti uzaklaştıran hava motoru, su içindeki oksijen miktarını artırarak balıklarınıza daha sağlıklı bir yaşam sunar.

Balık Hava Taş ve Motorları Fiyatları

Balık hava taş ve motorları, geniş bir fiyat yelpazesine sahiptir. Fiyatlardaki farklılığı belirleyen unsurlardan biri ürünlerin boyutlarıdır. Örneğin daha küçük bir akvaryum için gerekli olan hava taşı ve hava motoru ile daha büyük akvaryumlar için geçerli olan modeller arasında fiyat farkı gözlemlemek mümkündür. Diğer yandan ürünlerin elastiki biçimi ve ek motor özellikleri de fiyatlar üzerinde etkili olan unsurlar arasındadır. Balık hava taşı ve motorları, herkesin rahatlıkla satın alabileceği petshop ürünleridir. Siz de ihtiyacınıza uygun bir hava taşı veya hava motoru satın almak istiyorsanız, Petzanya.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Petzanya.com’da farklı ürün seçeneklerine göz atarak akvaryumunuz için en uygun fiyatlı ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Balık Hava Taş ve Motorları Satın Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Etmeli?

Balık hava taşı satın almadan önce ilk olarak akvaryumdaki balık sayısını dikkate alın. Çünkü akvaryum içindeki balık sayısı fazla ise suyun daha fazla oksijene ihtiyacı olur. Bu da satın alacağınız hava taşı miktarını ve ölçüsüne etkiler. Hava taşı satın alırken dikkat etmeniz bir başka kriter ise akvaryumun boyutudur. Akvaryum ölçüsü de satın alacağınız hava taşı ölçüsünü belirleyebilir. Aynı kriterler hava motorları için de geçerlidir. Akvaryum ölçüsüne ve balık sayısına göre satın alacağınız balık hava taş ve motorları modellerine daha kolay karar verebilirsiniz. Türkiye’nin online petshop mağazası Petzanya.com’da farklı akvaryumlar için çeşitli ürünler yer alır. Petzanya.com adresini ziyaret ederek ihtiyacınız olan kolayca sahip olabilirsiniz.

  • Feb 13, 2021
  • Yorumlar: 0
Yorumlar: 0

Henüz yorum yapılmamış

Yanıtla

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Zorunlu alanlar işaretlidir.*

Kargo

Hızlı Müşteri Hizmetleri

Money

%100 Müşteri Memnuniyeti

Delivery

Hızlı Gönderi